Μπουτάρης: Παραείναι αλαζονικός ο Βαρουφάκης – ΒΙΝΤΕΟ

Κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει στις διεθνείς συναντήσεις άσκησε ο Γιάννης Μπουτάρης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Παραείναι προκλητικός ο Βαρουφάκης. Παραείναι αλαζονικός», είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης διευκρινίζοντας ότι δεν ενοχλείται από την εμφάνιση του υπουργού Οικονομικών αλλά από τη συμπεριφορά του.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου τονίζοντας πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεν επιθυμεί την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα σχολίασε:

«Καλό παιδί είναι ο Τσίπρας αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κάποια στιγμή πρέπει να κυβερνήσει».

Τέλος, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση επιδιώκει να θέσει τα αποθεματικά των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης υπό τον έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος επισημαίνοντας, ωστόσο, πως θα καταθέσει τα χρήματα του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Παρά τον άκομψο τρόπο που το έκανε η κυβέρνηση θα καταθέσουμε τα αποθεματικά στην τράπεζα της Ελλάδος», είπε ο κ. Μπουτάρης και σημείωσε ότι αν η χώρα καταρρεύσει δεν θα έχει νόημα να διασωθούν τα αποθεματικά.

Δείτε τα βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει και αποφασίζει η ΚΕΔΕ για τα αποθεματικά

Θεσσαλονίκη- Νταντά κατηγορείται οτι κακοποιούσε κοριτσάκι 19 μηνών- ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ