Μπουτάρης: Αυτόν τον Καμμένο δεν τον πάω με τίποτα

Εναντίον του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, καταφέρθηκε ο Γιάννης Μπουτάρης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης επανέλαβε τη θέση ότι θα πρέπει όλοι να στηρίξουν την κυβέρνηση στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη σωτηρία της χώρας. Η στήριξη αυτή όμως, φαίνεται ότι περιορίζεται στον ΣΥΡΙΖΑ. “Το χω ξαναπεί. Πρέπει να βοηθήσουμε αυτούς που παλεύουν να μας βγάλουν απ’ το λούκι. Είχα πει ότι έχουμε συγκεκριμένη κυβέρνηση, την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι βέβαια και κυβέρνηση του χοντρού. Αυτόν τον Καμμένο παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν τον πάω με τίποτα. Αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα του κόψω το σχοινί, ένα πράγμα» είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο με αφορμή την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα αποθεματικά των δήμων. «Μας ενημερώνουν ότι πρέπει να ανοίξουμε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη μεταφορά των αποθεματικών των δήμων και στη συνέχει η Τράπεζα θα αποφασίσει για τη διαχείριση των χρημάτων. Λέει ο νόμος ότι η ΤτΕ μπορεί να διαχειριστεί τα λεφτά για αγορά ομολόγων, ουσιαστικά. Αυτή η Πράξη ισχύει 15 μέρες από τη δημοσίευσή της. Ας ελπίσουμε ότι θα βγούμε από το λούκι» σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Ο Δημος Αθηναίων διέκοψε το δημοτικό συμβούλιο, με τον πανικό που τους κατέλαβε. Εγώ λέω θα την αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία την κατάσταση, θα παλέψουμε».

ΠΗΓΗ: Thestival.gr

Διαβάστε επίσης

Το… συννεφάκι του Μπουτάρη – ΦΩΤΟ

Η επίθεση της Ραχήλ Μακρή στον Καμμένο: Δίνονται 500 εκατ. για τα αεροπλάνα που θεωρούσε “σαβούρα”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ