Δ. Λιάνη: Εάν ήξερε ο Ανδρέας ότι ο Γιώργος θα έφερνε το ΔΝΤ θα είχε κάνει χαρακίρι – ΒΙΝΤΕΟ

«Εάν είχε προβλέψει ο Ανδρέας Παπανδρέου ότι ο γιος του θα έβαζε τη χώρα στο μνημόνιο και το ΔΝΤ θα είχε κάνει χαρακίρι», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, μιλώντας πριν από μερικές μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ της Κύπρου.

Χαρακτήρισε «απρόβλεπτο» το γεγονός ανέβηκε στην εξουσία ο Γιώργος Παπανδρέου. «Η τρίτη γενιά Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα ήταν καταστροφική, έλεγε ο Αντρέας… Ήξερε, γιατί ήξερε και τον Γιώργο. Ό,τι του έστελνε ως υπουργός… τσαλακωνόταν και πετιόταν στο καλάθι των αχρήστων. Υπήρξαν ομηρικοί καυγάδες σπίτι. Δεν μπορούσε να φανταστεί ως μελλοντικό ηγέτη της Ελλάδας τον γιό του», πρόσθεσε.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, είπε ότι ο Ανδρέας τοποθετούσε τον Γιώργο Παπανδρέου σε κυβερνητικές θέσεις λόγω οικογενειακών πιέσεων, τις οποίες δεχόταν επίσης και για τον Νίκο.

Αν ζούσε ο Ανδρέας, δεν θα είχε αφήσει την Ελλάδα να μπει στο ΔΝΤ, υποστήριξε η ίδια, προσθέτοντας πως ναι μεν οι κυβερνήσεις Παπανδρέου δανείστηκαν αλλά δανείστηκαν για να δώσουν λεφτά στον κόσμο όχι στα “λαμόγια”.

«Ο Ανδρέας δεν άδειασε τα ασφαλιστικά ταμεία, τα γέμισε. Ο κόσμος έβαλε και στη μπάντα, περνούσε καλά, δεν χαλούσε το μισθό του σε δυο μέρες, δεν έψαχνε στα σκουπίδια», λέει και αποδίδει τα όσα λέγονται για τη διαχείριση της οικονομίας επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου σε κακίες. «Έγινε πολύ κακή διαχείριση από το τέλος του Ανδρέα και μετά. Χρηματιστήρια, Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου, Σαμαράς».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή ΤΕΤ Α ΤΕΤ του ΡΙΚ (http://www.cybc-media.com/vod2/index.php/component/jmsmusic/?view=song&song_id=3050)

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Λιάνη: Ο Γ. Παπανδρέου κληρονόμησε και τεμάχισε το ΠΑΣΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παπανδρέου για τη συνάντηση με τον Τσίπρα: Να μείνει όρθια η Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Παπανδρέου: Δεν με στήριξε ο Βενιζέλος – Απαραίτητη η επανενοποίηση του χώρου – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λοβέδρος στον Παπανδρέου: Δηλαδή το πρόβλημα ήταν ο Βενιζέλος;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ