Τρόφιμα και συμπληρώματα διατροφής για γερή καρδιά

Γράφει η Δήμητρα Σκλαβενίτη, Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Η μείωση των υψηλών επιπέδων χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων στο αίμα και η διατήρησή τους σε φυσιολογικά επίπεδα αποτελεί ένα σημαντικό τρόπο μείωσης του κινδύνου εμφάνισης καρδιαγγειακής νόσου.

Ποια είναι όμως τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα τροφίμων που μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή τη μείωση;

Δείτε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ