Για δύο πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο η Σταμάτη

Ρεπορτάζ: Άννα Κανδύλη

Γενικές αναφορές ήταν τελικά οι αποκαλύψεις της Βίκυς Σταμάτη για μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα που προαναγγέλονταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Σταμάτη αναφέρθηκε κυρίως στην απόδρασή της και παρεμπιπτόντως σε δύο πολιτικά πρόσωπα από το χώρο του ΠΑΣΟΚ τα οποία φέρεται να είπε πως επιβουλεύονταν το μέλλον της ίδιας και του συζύγου της Ακη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στην τετράωρη και πλέον κατάθεσή της στη ΓΑΔΑ και στον εισαγγελέα Εφετών, Γρηγόρη Πεπόνη, παρουσία του συνηγόρου της Φραγκίσκου Ραγκούση, η κ.Σταμάτη εστίασε κυρίως στις συνθήκες που την οδήγησαν στην απόδραση απο το Δρομοκαϊτειο, επικαλούμενη ως κίνητρο την απόρριψη και της πέμπτης αίτησης αποφυλάκισής της, η οποία κατά τη γνώμη της προέρχεται απο το γεγονός ότι τα δύο αυτά πολιτικά πρόσωπα επιθυμούν την εξόντωση της ιδίας και του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου. Εν ολίγοις, παρέμεινε στη θέση της πως είναι αθώα και η ίδια και ο σύζυγός της.

Η κατάθεση αναμένεται να διαβιβαστεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη για να αξιολογηθεί και εφόσον κριθούν ως σοβαρά όσα λέει, θα διαβιβαστεί στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμο η δίκη για τις μίζες των εξοπλιστικών με κεντρικό πρόσωπο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ