Επιτέθηκαν σε ταχυδρόμο και άρπαξαν τις συντάξεις

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης για την εξιχνίαση της ληστείας που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Κιμμέρια, όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες επιτέθηκαν στην ταχυδρόμο που προσέγγισε την οικισμό για να προχωρήσει στη διανομή των συντάξεων, αρπάζοντάς ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Η ταχυδρόμος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό της στον οικισμό, παίρνοντάς μαζί της τα χρήματα για τους συνταξιούχους και κατευθυνόταν προς τον χώρο της διανομής, όταν δέχθηκε επίθεση από δυο άγνωστους δράστες που επέβαιναν πάνω σε δίκυκλο μηχανάκι. Οι δράστες της επιτέθηκαν και κατάφεραν να αρπάξουν κάποια από τα χρήματα που είχε στην κατοχή της και τράπηκαν σε φυγή.

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία, η οποία κατάφερε να εντοπίσει το όχημα των δύο δραστών στην ευρύτερη περιοχή. Ακολούθησε ο προβλεπόμενος έλεγχος στο όχημα, με τη λήψη γενετικού υλικού αλλά και αποτυπωμάτων, τα οποία και εξετάζονται εργαστηριακά για την ταυτοποίηση των δραστών.

Την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες των Αστυνομικών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που πριν από μερικές εβδομάδες λήστεψαν με τη χρήση όπλου το περίπτερο που βρίσκεται στο Άβατο, του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης. Οι δράστες κατάφεραν, υπό την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας, να αρπάξουν το ποσό των 1.000 ευρώ από την 50χρονη ιδιοκτήτρια του περιπτέρου ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Και σε αυτή την περίπτωση ωστόσο οι Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα της ληστείας, το οποίο οδηγούσε χωρίς πινακίδες ένας άνδρας πριν από μερικές ημέρες μέσα στην πόλη της Ξάνθης. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, ώστε να εξιχνιαστούν πλήρως και οι δύο αυτές ληστείες.

ΠΗΓΗ: ThrakiToday

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με γκαζάκια σε εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών

Διέρρηξαν το γηροκομείο του Γιακουμάτου

Δείτε πως κλείδωσε το αυτοκίνητό του – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ