Οι καλοί σεφ επιμένουν ότι σημαντικό στοιχείο για ένα νόστιμο φαγητό είναι η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτούς τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν να είναι προσεκτικά επιλεγμένα από τις καλύτερες ποιότητες καλλιεργημένα από τίμιους παραγωγούς που τα παράγουν με μεράκι, αλλά να είναι και πολύ φρέσκα, που να μην έχουν ταλαιπωρηθεί στο ενδιάμεσο διάστημα.
Αντίθετα η ανάμιξη υλικών που το καθένα τους δεν είναι βρώσιμο, δεν μπορεί να παράγει ένα φαγητό που να είναι υγιεινό και νόστιμο. Η επιλογή συντρόφου για μια ερωτική σχέση ζωής είναι θεμελιώδες δομικό στοιχείο του οικοδομήματος. Διαβάστε περισσότερα στο boro.gr