Ραγκούσης: Η Σταμάτη έχει κατάθλιψη – ΒΙΝΤΕΟ

«Καμία επικοινωνία δεν έχω. Όσο περνούν οι ώρες μεγαλώνει η αγωνία μου» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη, Φραγκίσκος Ραγκούσης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

«Διαψεύδω ότι πήρες τα πράγματά της. Είναι ψευδές. Διαψεύδω ότι είχε βάλει μαξιλάρια με κουβέρτα για να φαίνεται ότι κοιμάται. Διαψεύδω το γεγονός ότι υπήρξε κάποια επικοινωνία πέραν αυτής που είχε γίνει το βράδυ μαζί μου» τόνισε ο κ. Ραγκούσης ενώ πρόσθεσε ότι έχει κληθεί επειγόντως σήμερα από τον Άκη Τσοχατζόπουλο «ο οποίος εκφράζει τη μεγάλη του ανησυχία για την ψυχική υγεία της συζύγου του».

«Εγώ δεν μιλάω για απόδραση κρατουμένης. Εγώ μιλάω για εξαφάνιση ασθενούς» σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισης της Βίκυς Σταμάτη. «Η ασθένειά της είναι κατάθλιψη σε επίπεδο αυτοκτονικού ιδεασμού, αυτό έχει διαπιστωθεί από πέντε γιατρούς. Είναι υπό βαριά φαρμακευτική αγωγή» συμπλήρωσε.

«Ο κύριος Τσοχατζόπουλος φοβάται ότι μπορεί κάποιοι να την εκμεταλλεύτηκαν, να την έπεισαν να φύγει, καθώς και ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο η γυναίκα» επεσήμανε ο κ. Ραγκούσης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Διευθυντής σχολής ΟΑΕΔ: Είχα ζητήσει κοινωνική λειτουργό για την 22χρονη – ΒΙΝΤΕΟ

Μητέρα 22χρονης: Τα κορίτσια που μαχαίρωσε, της είχαν επιτεθεί στο παρελθόν – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ