Το αιματηρό παρελθόν της Σχολής στο Ρέντη

Σοκ σε όλο το πανελλήνιο έχει προκαλέσει η είδηση ότι μία 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της κατά τη διάρκεια του μαθήματος στο τμήμα Νοσηλευτών της Σχολής του ΟΑΕΔ που βρίσκεται στην οδό Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Το περιστατικό “ξύπνησε” δυσάρεστες μνήμες του παρελθόντος καθώς δεν είναι το πρώτο αιματηρό επεισόδιο που σημειώνεται στη συγκεκριμένη σχολή.

Ήταν στις 10 Απριλίου του 2009 όταν ένας 19χρονος σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό Τμήμα της Σχολής του ΟΑΕΔ μπήκε πάνοπλος στο κτίριο της σχολής και άνοιξε πυρ.

Οι σφαίρες βρήκαν έναν συμμαθητή του ο οποίος νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση με τραύματα στον θώρακα και στα πόδια.

Στη συνέχεια τραυμάτισε ελαφρά στα άκρα δύο υπαλλήλους που προσπάθησαν να τον σταματήσουν και τέλος έστρεψε το όπλο κατά του εαυτού του.

Ο 19χρονος Δημήτρης Πατμανίδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο. Στο σημείωμα που άφησε ανέφερε: «Δεν έχω λόγο να συνεχίσω να ζω. Είμαι πολύ εγωιστής για να πεθάνω και να σας αφήσω να ζήσετε. Πριν πεθάνω, θα σας στερήσω ότι πολυτιμότερο έχετε. Δεν έχω σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή. Όποιος βρεθεί μπροστά μου το πρωί της 10ης Απριλίου 2009, θα πεθάνει χωρίς διάκριση».

«Μέχρι στιγμής δεν έχω γνωρίσει τίποτε άλλο, παρά την απόρριψη. Έχω γνωρίσει μόνο ένα άτομο που αξίζει σαν άνθρωπος και με την οποία νόμιζα πως είχα ερωτευτεί. Νιώθω πολύ άσχημα που με απέρριψε και ελπίζω πως με ό,τι κάνω την Παρασκευή θα αλλάξει γνώμη για μένα» προσέθετε.

Διαβάστε επίσης

Θύμα bullying η 22χρονη που μαχαίρωσε τις συμμαθήτριες της;

Αυτή είναι η σχολή όπου η 22χρονη μαχαίρωσε τις συμμαθήτριες της – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ