Χασίς, αλκοόλ και δυνατή μουσική πριν από την παρέλαση

Ξημερώματα 25ης Μαρτίου εκατοντάδες αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα σε ένα δρομάκι του Βοτανικού, που συνήθως δεν έχει τόσο ζωή και το μόνο που βλέπει κανείς είναι φορτηγά ή λεωφορεία τις ώρες αιχμής. Η καθαρά βιομηχανική περιοχή αποτελεί έδρα για εταιρίες μεταφοράς και εργοστάσια εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Το ρολόι δείχνει 02:30 (μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης) και οι security των γύρω κτιρίων αναγκάζονται να φυλάνε τις εισόδους από  όσους προσπαθούν να στριμώξουν όπως όπως τα οχήματά τους. Κάποιοι από αυτούς ανυπομονώντας να τρέξουν στο πάρτι, τα παρατούν σχεδόν καταμεσής του δρόμου και γίνονται καπνός. Ένας δυνατός μπάσος ήχος κατευθύνει τα μπουλούκια ανήλικων και 25ρηδων στο βάθος της σχεδόν απροσπέλαστης από τον συνωστισμό οδού Ορφέως. Χιλιάδες άτομα με κουτάκια μπίρα και μπουκάλια με χύμα κρασί στα χέρια προσπαθούν να πλησιάσουν στην «πύλη» μιας παλιάς αποθήκης και να μπουν στο πάρτι.

Τρεις νεαροί βρίσκονται στην είσοδο και προσπαθούν σε ρόλο τροχονόμου, να ρυθμίσουν την κίνησ�� των πελατών, που διαρκώς πληθαίνουν. Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη. Η έξοδος δύσκολη. Ξαφνικά ένας από τους τρεις άνδρες φωνάζει έντονα στο πλήθος να ανοίξει χώρο, ώστε να βγει υποβασταζόμενη από τους φίλους της μία κοπέλα σε μισολιπόθυμη κατάσταση.

Προχωρώντας στο εσωτερικό της παλιάς αποθήκης συναντάς έναν πάγκο από όπου μπορείς να προμηθευτείς μικρά κίτρινα χαρτάκια σημειώσεων ως μάρκες για την αγορά μπίρας ή ποτού. Λίγα μέτρα απέναντι βρίσκεται ένας δεύτερος πάγκος κάτι σαν μπαρ. Το αλκοόλ ρέει άφθονο για όλες τις ηλικίες.

Ανάμεσα στο πλήθος έχουν καταφέρει να τρυπώσουν και πάρα πολλοί ανήλικοι που πιθανότατα το πρωί θα έπρεπε να μετάσχουν στην παρέλαση με το σχολείο τους.

Οι περισσότεροι είναι εφοδιασμένοι με τσάντες πλάτης ώστε να περάσουν τις μπίρες που έχουν φέρει από το σπίτι. Άλλοι έχουν μέχρι και ειδικά εξαρτήματα για να τρίβουν την κάνναβη που κουβαλούσαν μέσα στον καπνό.

 

Πηγή Εspresso

 

Διαβάστε επίσης:

«Μάχη» οπαδών έξω από σύνδεσμο του ΠΑΟΚ – Δύο συλλήψεις

Κρύβουν κάτι για τον Βαγγέλη;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ