Μαχαιρώθηκαν για οικονομικές διαφορές

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στη Ροδοδάφνη Αιγίου, μεταξύ δύο αντρών σε κατάστημα της περιοχής, όπου ένας άντρας έκοψε με μαχαίρι τα δάκτυλα του ιδιοκτήτη για οικονομικές διαφορές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στη Ροδοδάφνη Αιγίου, ο 49χρονος Αλβανός μπήκε στο κατάστημα που διατηρεί ο 56χρονος και διαπληκτίστηκε μαζί του, για οικονομικές διαφορές.

Στη συνέχεια ο 56χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον 49χρονο και τον τραυμάτισε ελαφρά στα άκρα του, ενώ ο τελευταίος κατάφερε να του αποσπάσει στη συνέχεια το μαχαίρι και να τον τραυματίσει σοβαρά με αυτό, στο κεφάλι και στα άκρα.

Στη συνέχεια αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου συνέλαβαν τον 49χρονο μέσα στο κατάστημα, ενώ στο χώρο βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 30 εκατοστών.

Ο 56χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο 49χρονος συλληφθείς νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείου Αιγίου και θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Διαβάστε επίσης:

Ληστές με χειροβομβίδα και εκρηκτικά – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ