Στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι για το σκλαβοπάζαρο – ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Στα δικαστήρια Πατρών βρίσκονται από το πρωί ο 55χρονος πτηνοτρόφος της Χαλανδρίτσας και ο 41χρονος Ρουμάνος επιστάτης, προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή, καθώς βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης της νομοθεσίας περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και περί όπλων.

suriza ptinotrofos patratora

Αυστηρά είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί στο Δικαστικό Μέγαρο από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, υπό τον φόβο επεισοδίων.

Να υπενθυμίσουμε πως οι συλληφθέντες σύμφωνα με τις καταγγελίες των αλλοδαπών εργατών που απασχολούσαν σε Πτηνοτροφική Μονάδα στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, τους εξανάγκαζαν σε εργασία χρησιμοποιώντας ψυχολογική και σωματική βία και πολλές φορές χρήση όπλων.

antiexousiates dikastiria patratora

Πρόκειται για τον 55χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης, που φέρεται να είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για το ίδιο αδίκημα και κατά το παρελθόν, και ένα 41 Ρουμάνο, υπεύθυνο της μονάδας. Επιπλέον αναζητείται ένας ακόμα Ρουμάνος, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο της «στρατολόγησης» των αλλοδαπών εργατών στην χώρα μας.

Στην σύλληψη των δυο ανδρών προχώρησε η αστυνομία, μετά από καταγγελία δυο εργατών.

Υπενθυμίζεται πως στις έρευνες εντοπίστηκε κρύπτη που περιείχε το χρηματικό ποσό του 1,6 εκατομμυρίων ευρώ!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: patratora.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Σκλαβοπάζαρο σε πτηνοτροφική μονάδα στην Αχαΐα – Βρέθηκε 1,5 εκατ. ευρώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ