Συνελήφθησαν οι “πιστολέρο” της Κομοτηνής

Οι τέσσερις δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας που είχε διαπραχθεί την προηγούμενη Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, στην Κομοτηνή συνελήφθησαν τη Δευτέρα.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 40, 33, 33 και 31 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Ανακρίτρια Ροδόπης, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού με πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Υπενθυμίζουμε ότι, οι δράστες το απόγευμα της Πέμπτης, επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, λόγω προσωπικών διαφορών με έναν 42χρονο Έλληνα, μετέβησαν έξω από το σπίτι του, μέσα στο οποίο βρίσκονταν ο 42χρονος, δύο Ελληνίδες, ηλικίας 42 και 55 ετών και δύο ανήλικα παιδιά 4 ετών και 2,5 μηνών.

Εκεί, αφού αποβιβάστηκαν από το αυτοκίνητο τους, πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα κατά του σπιτιού, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε αυτό και να τραυματιστεί, από τα σκάγια, ελαφρά στο πόδι η 42χρονη γυναίκα.

Στη συνέχεια, οι τέσσερις δράστες επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο του συμβάντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων και ένα κυνηγετικό φυσίγγιο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απόπειρα ληστείας και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο 40χρονος για παράβαση του νόμου περί όπλων, αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ο ένας 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ο δεύτερος 33χρονος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ