Προβλήματα στη Χίο από τη σφοδρή καταιγίδα – ΦΩΤΟ

Η σφοδρή καταιγίδα που έπληξε το πρωί τη Χίο, προκάλεσε πολλά προβλήματα, κυρίως, σε υπόγεια και καταστήματα στο κέντρο της πόλης της Χίου, αλλά και στην περιφέρεια.

Πλημμυρισμένα υπόγεια – περίπου δέκα – υπάρχουν στην οδό Απλωταριάς, ενώ ανάλογα προβλήματα υπάρχουν στον οδό Βενιζέλου και στην οδό Μαστρολεονάρδου. Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την καταγραφή των ζημιών.

Στην περιοχή του Χαλκειούς ένα όχημα παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, ενώ στο Φραγκοβούνι, στην οδό Ειρήνης Παϊδούση, όπου είχε δημιουργηθεί πρόβλημα με την κατάρρευση μίας μάντρας τις προηγούμενες ημέρες, η περιοχή δέχθηκε μεγάλες ποσότητες νερού, με αποτέλεσμα κάποια σημεία να έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Στην παραλιακή και, ειδικότερα, στην περιοχή του αεροδρομίου, τα αυτοκίνητα εκινούντο με μεγάλη δυσκολία, αλλά δεν προκλήθηκαν άλλα προβλήματα.

Από τις μεγάλες ποσότητες νερού που κατέβασαν τα ρέματα, η θάλασσα έχει πάρει καφέ χρώμα σε μεγάλο μήκος από την περιοχή του Βροντάδου έως και το Κοντάρι, απ’ όπου και οι φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: astraparis.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ