Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. στην τελική ευθεία για «RSM Entrepreneur of the Year Award»

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., έχοντας πλέον κατακτήσει για τρίτη συνεχή χρονιά τη διάκριση «National Champion» στο θεσμό των European Business Awards, με την ψήφο του κοινού στοχεύει στη νικήτρια θέση στην κατηγορία «RSM Entrepreneur of the Year» ως «National Public Champion».

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., έχει ήδη αναγνωριστεί ως μια από τις διεθνείς πρωταθλήτριες εταιρείες στο πρώτο μέρος του διαγωνισμού, ενώ υπάρχει αναρτημένο και  σχετικό video στην ιστοσελίδα http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/12968 το οποίο δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ιστορία και την επιτυχία της εταιρείας. Από τις 6 Ιανουαρίου μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου 2015, το κοινό μπορεί να επιλέξει online με την ψήφο του την ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και να την αναδείξει “National Public Champion” για την Ελλάδα.  Η δεύτερη φάση της ψηφοφορίας θα πραγματοποιηθεί από τις 3 Μαρτίου 2015 μέχρι και τις 16 Απριλίου 2015 σε ευρωπαϊκό επίπεδο  για τη διάκριση του European Public Champion στην κατηγορία «RSM Entrepreneur of the Year» και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το Μάιο του 2015.  

Ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., δήλωσε σχετικά με την διαδικασία της ψηφοφορίας «Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό στον οποίο λαμβάνουν μέρος τόσο σπουδαίες εταιρείες από όλη την Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας, όπου τον τελικό λόγο έχει το κοινό με την ψήφο προτίμησής του. Ελπίζουμε στην τελική διάκριση και στην ανάδειξη μιας ελληνικής εταιρείας όπως η ΒΙΚΟΣ».

 

 Όλα τα βίντεο για τις υποψήφιες εταιρίες «National Champions” αυτής της χρονιάς είναι αναρτημένα στην σελίδα των European Business Awards:

www.businessawardseurope.com

 

Σχετικά με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε.:

Η εταιρεία διαθέτει:

  • Τρία υπερσύγχρονα εργοστάσια.  Δύο εργοστάσια εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικού που καλύπτουν συνολική επιφάνεια 37.500m2 σε ιδιόκτητες εκτάσεις 110 στρεμμάτων στην ευρύτερη περιοχή των Ζαγοροχωριών. Ένα εργοστάσιο παραγωγής εξειδικευμένων πλαστικών, την PETCOM Plastics, η οποία ιδρύθηκε το 1999, οι εγκαταστάσεις της οποίας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή των Ιωαννίνων.  Διαθέτει μηχανές injection σε δύο χώρους παραγωγής με συνολικό εμβαδό 10.000 m2.
  • 9 υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής με συνολική δυναμικότητα 210.000 λίτρων /ώρα
  • 252 εργαζόμενους και μεγάλο αριθμό συνεργατών ανά τη χώρα
  • Ιδιόκτητα φορτηγά οχήματα για τη διακίνηση και  άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.
  • Κέντρα διανομής και αποθήκευσης των προϊόντων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μέσω της θυγατρικής της, IQ Brands.

Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Είναι η πρώτη εταιρεία στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών στην Ελλάδα που απέκτησε πιστοποιητικό HACCP  ήδη από τον Φεβρουάριο του 2000 ενώ συνεχώς αναβαθμίζει τις πιστοποιήσεις της.

Βρίσκεται σταθερά κοντά στην κοινωνία, έχοντας σαν κύριο άξονα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης την εθελοντική αιμοδοσία ενώ παράλληλα έχει ενεργό δράση σε πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ