Χρήματα από πώληση ακινήτου έψαχναν οι δολοφόνοι του Κουμανταρέα

Τα 150.000 ευρώ που είχε στο σπίτι του ο Μένης Κουμανταρέας από μια πώληση ακινήτου ήταν ο στόχος του 25χρονου Στεφάν, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του γνωστού συγγραφέα και του συνεργού του.

Οι κατηγορούμενοι την ημέρα της δολοφονίας είχαν μπει από το μεσημέρι στην πολυκατοικία του Κουμανταρέα και παρέμειναν μέχρι το βράδυ, οπότε και επέστρεψε το θύμα. Ο Ρουμάνος και ο συνεργός του επιτέθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, στον συγγραφέα στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον χτύπησαν και εισέβαλλαν στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναζητούσαν τα χρήματα από την πώληση του ακινήτου του συγγραφέα, τα οποία, όπως εκτιμάται, βρίσκονται στο σπίτι του συνεργού. Όπως ομολόγησε ο 25χρονος, ήρθε σε διαπληκτισμό με το θύμα αλλά δεν τον σκότωσε ο ίδιος. Ο Ρουμάνος πίεζε τον Κουμανταρέα να του δώσει δανεικά, ενώ πριν από δυο μήνες είχε επιτεθεί μαζί με τον συνεργό του στον συγγραφέα στην είσοδο του σπιτιού του.

Ο 25χρονος συνελήφθη μετά από καταδίωξη της αστυνομίας καθώς αρχικά αντιστάθηκε και επεχείρησε να διαφύγει. Υπενθυμίζεται ότι ο Μένης Κουμανταρέας στο τελευταίο του βιβλίο έδινε το προφίλ του δράστη ενώ ο Στεφάν και ο συνεργός του τον τελευταίο μήνα ανέβαζαν στο Facebook φωτογραφίες από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

 

Διαβάστε επίσης:

 

ΒΙΝΤΕΟ-Γνωστός του Κουμανταρέα ο δολοφόνος του

ΒΙΝΤΕΟ-Επίθεση από ακροδεξιούς είχε δεχτεί ο Κουμανταρέας πριν από 2 χρόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ