Σούπες – Εύκολες και πολύτιμες για τον οργανισμό

Η σούπα σε όλες τις μορφές είναι ένα ιδιαίτερα διαδεδομένη ενώ υπάρχει στη διατροφή του ανθρώπου εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα γεύμα εύκολο στην παρασκευή του, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και γνώσεις μαγειρικής.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί κανείς να ετοιμάσει μια σούπα της επιλογής του και να την καταναλώσει ως ορεκτικό αλλά και ως κυρίως γεύμα.

Η διατροφική αξία της σούπας καθορίζεται από τα συστατικά που περιέχει. Χαρακτηριστικά είδη σούπας που καταναλώνονται στη Ελλάδα αποτελούν η κοτόσουπα, η κρεατόσουπα η ψαρόσουπα η χορτόσουπα καθώς και τα όσπρια όπως οι φακές και η φασολάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ