Σε ετοιμότητα ο νομός Μαγνησίας λόγω του χιονιά – ΦΩΤΟ

Στο έλεος του χιονιά έχει παραδοθεί ο Βόλος και ολόκληρη η Μαγνησία, σταδιακά από το πρωί της Τρίτης, με την κατάσταση να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη καθ΄ όλη την μέρα και να κορυφώνεται αργά τη νύχτα, με τον κίνδυνο του παγετού να ελλοχεύει.  

3.jpg

“Το θαλασσινό νερό, το αλάτι και οι προσπάθειες των δημοτικών υπαλλήλων και μάλιστα κάτω από αντίξοες συνθήκες, φαίνεται ότι έχουν σθεναρούς εχθρούς τα ίδια τα στοιχεία της φύσης. Ωστόσο, αυτή την ώρα και μέχρι το πρωί και για όσο χρειαστεί, θα κάνουμε τα αδύνατα – δυνατά, αρχικά για να κρατήσουμε ανοιχτούς τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και εν συνεχεία τις δευτερεύοντες οδούς και θα τα καταφέρουμε.”, δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

1.jpg

Η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δωροθέα Κολυνδρίνη, επικεφαλής των επιχειρήσεων για λογαριασμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας από την πλευρά της δήλωσε: “Στόχος μας είναι να μην αποκλειστούν χωριά και να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό κύκλωμα Πηλίου. Προς τούτο εξάλλου έχουν επιστρατευτεί όλες οι δυνάμεις μας, με δεκάδες μηχανήματα να βρίσκονται αυτή την ώρα στους δρόμους. Από τα νησιά μας, την Σκιάθο και την Σκόπελο, στο Πήλιο και από εκεί στην Ανάβρα και στο Κεραμίδι, οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι υπεράνθρωπες”.

5.jpg

2.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

17.jpg

16.jpg

18.jpg

19.jpg

10.jpg

11.jpg

20.jpg

21.jpg

Πηγή: e-volos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ