Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος στη Νεμέα

 

Πριν από λίγη ώρα άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της Νεμέας και στο ρεύμα προς Αθήνα, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται πολύ αργά και σταθερά.

Την ίδια στιγμή, στο ύψος της Τσακώνας άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος στο ρεύμα προς Καλαμάτα ενώ σε λίγη ώρα, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δίνεται στην κυκλοφορία το ρεύμα προς Τρίπολη και η ροή των αυτοκινήτων γίνεται με δυσχέρεια αργά και σταθερά.

Επισημαίνεται ότι σε όλο το μήκος του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και στα δύο ρεύματα, η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες και αργά, ενώ η είσπραξη των διοδίων έχει ανασταλεί σε όλους τους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου.

Επιπλέον έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης από το ύψος της διασταύρωσης Καρυών στο 30ο έως το 25ο χιλιόμετρο και κλειστός είναι ο δρόμος Σπάρτη -Λογγανίκος – Μεγαλόπολη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αλυσίδες και με δυσχέρεια γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στο μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δίκτυο της κεντρικής Πελοποννήσου, ενώ αρκετά είναι τα αποκλεισμένα χωριά στην ορεινή Πελοπόννησο, από τη χιονόπτωση.

Αυτή την ώρα υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, όπου με ερπυστριοφόρο όχημα, γίνεται απομάκρυνση δύο ατόμων από τα αυτοκίνητά τους που εγκλωβίστηκαν από το χιόνι στην περιοχή της Αλαγονίας στη Μεσσηνία.

Σημειώνεται ότι μεγάλη είναι η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνται στην κεντρική Πελοπόννησο από το χιονιά, γι’ αυτό και οι οδηγοί καλούνται στο μέτρο του δυνατού να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κι, εφόσον είναι αναγκαίες, να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών.

 

Δείτε τη φωτογραφία από τον αυτοκινητοδρομο νωρίτερα στην Τσάκωνα

Πηγή φωτογραφίας tharrosnews.gr

 

Διαβάστε επίσης:

Δίπλωσε νταλίκα στην Αθηνών-Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

Επιδεινώνεται ο καιρός – Αναλυτική πρόγνωση

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες σε όλη τη χώρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ