Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες και άγριο ξυλοδαρμό

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες σχετικά με το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην Εθνικής Αντιστάσεως στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία μπλε αυτοκίνητο μάρκας Citroen που κινούνταν επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες προσέκρουσε σε δίκυκλη μοτοσυκλέτα που προπορεύονταν και αμέσως μετά έπεσε πάνω σε λευκό αυτοκίνητο Toyota με οδηγό έναν άνδρα περίπου 55 ετών και επιβάτες δυο νεαρούς.

Από την σφοδρή σύγκρουση το λευκό Toyota (που κινούνταν επί της Γρ. Λαμπράκη) τούμπαρε στην μέση της διασταύρωσης. Αμέσως μετά όμως στο σημείο επικράτησε πανικός, αφού ο οδηγός της μηχανής με τους επιβαίνοντες στο Citroen συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας ή δυο από τους εμπλεκόμενους έφυγαν τρέχοντας από το σημείο. Λίγα λεπτά μετά στην διασταύρωση έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν το θύμα της συμπλοκής, ο οδηγός του λευκού Toyota (που απεγκλώβισαν πυροσβέστες) καθώς και οι δυο νεαροί επιβαίνοντες σε αυτό, που φέρουν πολύ ελαφρά τραύματα.

Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να διευκρινιστούν τα αίτια του ατυχήματος αλλά και της συμπλοκής που ακολούθησε. Δεν αποκλείεται κάτι να είχε προηγηθεί μεταξύ του οδηγού της μηχανής και των ατόμων στο Citroen και ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου να βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ