Τα χτυπήματα της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών

Όπως προέκυψε από την εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, η τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, βρίσκεται πίσω από την επίθεση στην πρεσβεία του Ισραήλ, που σημειώθηκε τα ξημερώματα.

Το σημερινό ήταν το τέταρτο χτύπημα. Τα προηγούμενα τρία είναι:

14 Ιανουαρίου 2014:

Ένοπλη επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. Τότε οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο προσέγγισαν και άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Μάλιστα τότε είχαν μαζί τους και ρουκετοβόλο όπως ανέφεραν στην προκήρυξή τους, όμως λόγω αστοχίας υλικού δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. μία βολίδα είχε βρεθεί  στο γραφείο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

30 Δεκεμβρίου 2013:

Επίθεση με καλάσνικοφ κατά της οικίας του Γερμανού πρέσβη, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι. Ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων αγνώστων είχε πυροβολήσει 60 φορές με δύο καλάσνικοφ. Σφαίρες είχαν σφηνωθεί στην πόρτα και τους τοίχους, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις βολίδες βρέθηκαν στο δωμάτιο της κόρης του Γερμανού πρέσβη, καθώς και σε μπαλκόνι παρακείμενης πολυκατοικίας. 

12 Ιανουαρίου 2014:

Εκτόξευσαν ρουκέτα στην αντιπροσωπεία της Mercedes στη Βαρυμπόμπη, όμως δεν είχαν στοχεύσει καλά και δεν κατάφεραν να πλήξουν το κτίριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ