Τη βίαζε ο πατριός της μπροστά στη μητέρα της

Τη βίαζε ο πατριός της μπροστά στη μητέρα της

Τα τέσσερα χρόνια κόλασης που βίωνε στα χέρια του πατριού και της μητέρας της, από την ημέρα που έσβησε τα 14 κεράκια της έως και την ενηλικίωσή της, με άγριους βιασμούς και απίστευτες απειλές, θα “ξαναζήσει” μια κοπέλα (19 ετών σήμερα) από τη Ρόδο στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο στις 2 Φεβρουαρίου 2015.

Οι κατηγορούμενοι είναι προσωρινά κρατούμενοι στις φυλακές Γρεβενών (ο πατριός) και Θηβών (η μητέρα).

Το σπίτι όπου η 19χρονη Τ.Χ. έμενε με τους δύο μικρότερους αδελφούς της (ηλικίας σήμερα 13 και 15 ετών) μετατράπηκε σε τόπο μαρτυρίου το 2009, μετά το διαζύγιο των γονιών της, όταν η 36χρονη τότε μητέρα της έβαλε στο σπίτι τον 47χρονο εραστή της.

Η “Espresso” αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα λεπτομέρειες σοκ από τη δικογραφία της πρωτοφανούς υπόθεσης που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το δράμα του κοριτσιού ξεκίνησε την ημέρα των γενεθλίων του: “Γινόμουν 14 και με έιχαν βγάλει η μάμα μου και ο Α. για φαγητό. Κάποια στιγμή έφυγε η μαμά μου από το τραπέζι και πήγε στην τουαλέτα. Τότε ο Α. μου είπε: “Αύριο θα έρθεις στο κρεβάτι μας, έχω συνενοηθεί με τη μαμά σου”.

Το θύμα περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα συνέβησαν τα επόμενα 24ωρα: “Ήμουν στο δωμάτιό μου και ήρθε η μητέρα μου και με φώναξε και μου είπε: O A. σε περιμένει, πήγαινε μέσα στο δωμάτιο. Ο Α. ήταν γυμνός και μπήκε μέσα και η μαμά μου. Εγώ είχα σαστίσει, δεν ήξερα τι να κάνω και η μητέρα μου μου είπε: Kάθισε να μάθεις, να δεις πως είναι. Μου είπε επίσης να ξαπλώσω και να βγάλω το παντελόνι μου. Μετά αυτός με πίεζε ακώντας μου πίεση να βάλει το όργανό του μέσα μου. Εγώ έκλαιγα και φώναζα και έλεγα: Δεν θέλω, θέλω να φύγω και τότε η μητέρα μου είπε: Άστην, ίσως να ντρέπεται επειδή είμαι εγώ μπροστά. 

Πηγή: Espresso 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ