Το αποτύπωμα οδηγεί στον δολοφόνο του Κουμανταρέα

Το αποτύπωμα οδηγεί στον δολοφόνο του Κουμανταρέα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Οι αστυνομικοί έχουν έρθει αντιμέτωποι μ’ ένα άγριο φονικό, το οποίο φαίνεται να τελέστηκε από άτομο που έτρεφε μίσος για τον 83χρονο πεζογράφο.

Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι επικεφαλής των ερευνών τούς απομακρύνουν το σενάριο της «τυχαίας ληστείας». Οι αστυνομικοί μιλούν για «προσωπικές διαφορές», αλλά τα ακριβή κίνητρα του δολοφόνου δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, σύμφωνα με το Εθνος.

Οι αστυνομικοί αξιολογούν κάθε πληροφορία και πειστήριο, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο δολοφόνος ήταν γνωστός του Μ. Κουμανταρέα. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ανατρέπεται η εκτίμηση για έναν δράστη. Υπάρχουν ενδείξεις και για δεύτερο άτομο, το οποίο όμως ερευνάται αν ήταν συνεργός του δολοφόνου. Δεν αποκλείεται το δεύτερο άτομο να βοήθησε να ακινητοποιηθεί ο συγγραφέας.

Πηγές αναφέρουν ότι οι διωκτικές αρχές έχουν ήδη πληροφορίες και στοιχεία για την «ταυτότητα» του δράστη. Στο σπίτι της οδό Ζακύνθου στην Κυψέλη, όπου διέμενε ο λογοτέχνης, βρέθηκαν αρκετά αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ομως, πηγές του Εθνους αναφέρουν ότι υπάρχουν αποτελέσματα για ένα αποτύπωμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Στοιχείο το οποίο φαίνεται να καθοδηγεί τις έρευνες.

Πηγή: Εθνος

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ