Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε οδηγός από χείμαρρο

Θεσσαλονίκη-Απεγκλωβίστηκε οδηγός από χείμαρρο

Καλά στην υγεία του είναι οδηγός, ο οποίος εγκλωβίστηκε το πρωί μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του, όταν αυτό παρασύρθηκε στην προσπάθειά του διασχίσει ρέμα, που είχε υπερχειλίσει σε αγροτική περιοχή της Φιλαδέλφειας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με τα πληρώματά τους και στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού, που στέφθηκε τελικά από επιτυχία.

Στο μεταξύ, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε δημοτικούς δρόμους της Σίνδου και του Πενταλόφου Θεσσαλονίκης (Σίνδος – Βιολογικός Καθαρισμός, Πεντάλοφος – Βουστάσια, Πεντάλοφος – Φιλαδέλφεια).

Εξάλλου, λόγω υπερχείλισης χειμάρρου, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακό οδό Λαγκαδά – Ασσήρου, ενώ από χθες εξακολουθεί η διακοπή της κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Λαγκαδά – Ηρακλείου. Η κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους διεξάγεται, μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από τα αρμόδια τμήματα τροχαίας τοποθετήθηκε η κατάλληλη σήμανση και ελήφθησαν τα επιβαλλόμενα μέτρα τροχαίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ