ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία – Τυφλωμένος από ζήλια πυροβόλησε την σύζυγο του

ΒΙΝΤΕΟ-Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία – Τυφλωμένος από ζήλια πυροβόλησε την σύζυγο του

 

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Παπανικολάου βρίσκεται η 50χρονη που πυροβολήθηκε από τον σύζυγο της στο ανθοπωλείο που εργάζεται στην Τούμπα. Η γυναίκα είναι σοβαρά τραυματισμένη στο κεφάλι και στην αριστερή κλείδα και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση με τους θεράποντες ιατρούς να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της κρίσιμη αλλά σταθερή. Στο ίδιο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση και ο άντρας της που κατά την επέμβαση των ΕΚΑΜ αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό.

 

Το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας

Λίγο μετά τις 9 το πρωί ο οπλισμένος άντρας εισέβαλε στο ανθοπωλείο που βρίσκεται στην οδό Αμφιπόλεως και χωρίς να πει τίποτα πυροβόλησε τη σύζυγο του τραυματίζοντας σοβαρά την 50χρονη.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής, που είδαν τον ένοπλο δράστη, άκουσαν τους πυροβολισμούς και εντόπισαν αιμόφυρτη την άτυχη σύζυγό του, μέσα στο κατάστημα όπου διαδραματίστηκε η τραγωδία καλώντας άμεσα ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Ο δράστης στη συνεχεία ταμπουρώθηκε στο ανθοπωλείο το όποιο περικυκλώθηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και την ΕΚΑΜ.

Οι διαπραγματεύσεις όμως δεν κατέληξαν πουθενά και δόθηκε εντολή για την επέμβαση των «κομάντο» της ΕΛΑΣ. Ο ένοπλος στη θέα των αστυνομικών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε στο λαιμό.

 

Ο λόγος που «όπλισε» το χέρι του δράστη

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης τυφλωμένος από ζήλια πυροβόλησε την σύζυγο του.

 

Διαβάστε επίσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτόπτης μάρτυρας στην Τούμπα: Είδα αίμα πάνω στο κεφάλι

ΤΩΡΑ-Τραυματισμένος ο ένοπλος της Τούμπας

ΒΙΝΤΕΟ-Το σημείο του αιματηρού επεισοδίου στην Τούμπα

Συγγενής ο δράστης με την τραυματισμένη γυναίκα στην Τούμπα

 

Πηγή βίντεο: thestival.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ