Πώς να βρεις τι ταλέντο έχεις

Πώς να βρεις τι ταλέντο έχεις

Γράψτε όσο περισσό­τερα θετικά χαρακτηριστικά μπορείτε να σκεφτείτε για τον εαυτό σας. Ο κατάλογός σας θα πρέπει να περιέχει όλα τα θετικά στοιχεία σας, τα δυνατά σας σημεία, τα ταλέντα και τα επιτεύγματά σας. Γράψτε τα στο σημειωματάριο ή στο τηλέφωνό σας, κάπου που να μπορείτε να ανατρέ­χετε σε αυτά εύκολα, για την περίπτωση που θυμηθείτε και άλλα στοιχεία και θελήσετε να τα προσθέσετε γρήγορα.

Αφιερώστε σε αυτό μια δυο ημέρες. Μη βιάζεστε και μη γράψετε μόνο δυο τρία πράγματα. Ο σκοπός είναι να φτιάξετε μια περιεκτική λίστα. Μπο­ρεί στην αρχή να είστε λίγο διατακτικοί, αλλά να θυμάστε ότι κανένας δεν πρόκειται να δει αυτό τον κατάλογο εκτός από εσάς, οπότε μπορείτε να είστε απολύτως ειλικρινείς. Και μην ανησυχείτε ότι θα φανείτε ξιπασμένοι.

Μην απορρίψετε καμία ιδέα πολύ γρήγορα, γιατί τίποτα δεν είναι υπερβολικά μικρό ή ασήμαντο, και μην αφήσετε τον εσωτερικό δικαστή σας να φωνάζει και να κοροϊδεύει αυτό που κάνετε. Ο εσωτερικός δικα­στής σας είναι ανόητος: Αγνοήστε τον.

Μην ξεχνάτε: Κανένας μας δεν είναι μονίμως στα καλύτερά του. Είμαστε όλοι άνθρωποι. ΓΓ αυτό, εάν σε γενικές γραμμές θεωρείτε ότι είστε εργατικοί αλλά οι τελευταίοι δυο μήνες ήταν λίγο δύσκολοι και μερικές μέρες στη σειρά φύγατε νωρίτερα από το γραφείο, όταν σας έρθει στον νου το επίθετο «εργατικός» μην το απορρίψετε, γράψτε το.

Διαβάστε τη συνέχεια στο boro.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ