Έψαχναν μέσω SMS τον έρωτα και τον πλήρωσαν… χρυσό

Έψαχναν μέσω SMS τον έρωτα και τον πλήρωσαν… χρυσό

Τα «βρώμικα», ροζ SMS που τάχα έστελναν γυναίκες της διπλανής πόρτας, οι οποίες υπόσχονταν αχαλίνωτο σεξ χωρίς ταμπού και ντροπές και δεν δίσταζαν ακόμη και να φωτογραφίζονται σε αποκαλυπτικές στάσεις, ήταν το «δόλωμα» που έκανε αρκετούς να ονειρεύονται ότι μπορούν να έχουν καυτές επαφές μαζί τους… εδώ και τώρα. Όταν τελικά διαπίστωναν ότι το κινητό τους τηλέφωνο είχε χρεωθεί με εκατοντάδες ή ακόμη και χιλιάδες ευρώ, ήταν αργά.

Πλήθος ανυποψίαστων ανδρών την «πάτησε» από τη σατανική κομπίνα εταιρείας παροχής τηλεφωνικών υπηρεσιών –στο Κολωνάκι- και τελικά βρέθηκε να χρωστά τεράστια ποσά (έως και 5.000 ευρώ) στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες είχε σύνδεση, καθώς οι απατεώνες είχαν φροντίσει να φορτώσουν τον λογαριασμό του με διπλές και τριπλές χρεώσεις.

Για πολλά από τα θύματα τα όνειρα για «ξέφρενες» στιγμές έγιναν… εφιάλτες, καθώς κινδύνεψαν να κλείσουν ακόμα και τα σπίτια τους, αφού δεν ήταν σε θέση να δικαιολογήσουν στη σύζυγό τους πώς έφτασε τόσο «φουσκωμένος» ο λογαριασμός του κινητού τους.

Η απάτη αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες πολιτών, όταν πήραν στα χέρια τους τον λογαριασμό του κινητού τους.

Οι πρώτες καταγγελίες στη Δίωξη για τα απατηλά μηνύματα άρχισαν να φτάνουν το καλοκαίρι, με τα θύματα της απάτης να προσκομίζουν τα SMS που συνοδεύονταν από φωτογραφίες γυναικών σε κάτι παραπάνω από… τολμηρές πόζες και από κείμενα που αποκαλύπτει η Espresso:

«Είμαι γειτόνισσά σου και σε βλέπω καθημερινά. Ο άντρας μου θα λείπει καιρό από το σπίτι για δουλειές και θα ήθελα να περάσουμε βραδιές με αχαλίνωτο και χωρίς όρια σεξ. Περιμένω μήνυμά σου».

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης:

Παπαδιά μήνυσε παπά για βιαιοπραγία στα Τρίκαλα

Οι New York Times για το μυστήριο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων

ΒΙΝΤΕΟ-Σε κλειστό γυμναστήριο οι 700 μετανάστες

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ