Ένωση Αστυνομικών Αθηνών:Ανεπιτυχής προβοκάτσια το επεισόδιο στο περίπτερο

Ένωση Αστυνομικών Αθηνών:Ανεπιτυχής προβοκάτσια το επεισόδιο στο περίπτερο

«Η δημόσια προβολή ιδιωτικού βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφανίζονται συνάδελφοι της Δ.Α.Ε. να «αποσπούν» δήθεν εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό από περίπτερο της πλατείας Εξαρχείων και τον υπάλληλο(ή ιδιοκτήτη) του περιπτέρου να εμφαίνεται διαμαρτυρόμενος αποτελεί μια ακόμη ερασιτεχνική προσπάθεια στοχοποίησης των συναδέλφων που εργάζονται σκληρά και υπό αντίξοες συνθήκες σε διατεταγμένη υπηρεσία», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και προσθέτει:

«Η συγκεκριμένη ανεπιτυχής προβοκάτσια ήταν καταδικασμένη εκ των προτέρων να πέσει στο κενό, γιατί με τον τρόπο που «επιχειρήθηκε» και «οργανώθηκε» απέδειξε ακριβώς το αντίθετο και η σύμπασα κοινή γνώμη πληροφορήθηκε για ακόμη μια φορά ότι οι θιασώτες του «άβατου» λιγοστεύουν διαρκώς.

Προξενεί όμως εύλογα ερωτηματικά και απορίες η θέση της επίσημης οργανωμένης Ελληνικής Πολιτείας, η οποία εκφράζεται με αμφίσημες τοποθετήσεις για τα αυτονόητα.

Οι τοποθετήσεις αυτές ιδίως από μεγάλους κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητικά συναισθήματα στους σκληρά εργαζόμενους επί 18ωρο συναδέλφους μας και ταυτόχρονα ενδεικνύουν ένα σοβαρό έλλειμμα της συντεταγμένης Πολιτείας, όσον αφορά την προστασία της εργασίας που νόμιμα τους ανατίθεται.

Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο θέμα, για να πάψει πλέον το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο διαπόμπευσης συναδέλφων αστυνομικών άνευ λόγου και κατά την εκτέλεση του συνταγματικού καθήκοντος.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πλέον ότι ο εργαζόμενος αστυνομικός αρνείται να παίξει το ρόλο του «αποδιοπομπαίου τράγου» και ότι ήλθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους».

 

ΒΙΝΤΕΟ-Ο περιπτεράς για τα ΜΑΤ: Δεν άφησαν λεφτά…

Προκαταρκτική εξέταση για το επεισόδιο με τα ΜΑΤ στο περίπτερο

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άδωνις στο πλευρό των ΜΑΤ και κατά του… περιπτερά

ΒΙΝΤΕΟ-“Έπρεπε να συλληφθεί ο περιπτεράς που δεν πήρε τα χρήματα για τα νερά” δήλωσε εκπρόσωπος των αστυνομικών

ΒΙΝΤΕΟ-Άνδρες των ΜΑΤ έκλεψαν νερά από το περίπτερο;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ