ΦΩΤΟ-Ομολόγησαν οι απαγωγείς της 27χρονης-Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους

ΦΩΤΟ-Ομολόγησαν οι απαγωγείς της 27χρονης-Το μοιραίο λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους

Συνελήφθησαν οι απαγωγείς της 27χρονης ανιψιάς του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, σιδηρουργό στο επάγγελμα, καθώς και για έναν Ρωσοπόντιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας, ο οποίος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, ήταν γνωστός του πατέρα της κοπέλας και έτσι γνώριζε ότι επρόκειτο για την ανιψιά του ιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης.

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας απαγωγέας συνελήφθη στην Νέα Ιωνία περίπου στη μία τα ξημερώματα, ενώ ο Ρωσοπόντιος λίγο αργότερα.

Στα υλικά που έχει στα χέρια της η αστυνομία ταυτοποιήθηκε το DNA του ενώ από το συνολικό ποσό που δόθηκε ως λύτρα έχουν βρεθεί οι 80.000 ευρώ.

Το σπίτι όπου κρατούσαν την 27χρονη κοπέλα βρίσκεται στην περιοχή της Λούτσας και ανήκει στην πεθερά του Έλληνα απαγωγέα.

Σε λίγη ώρα, αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

Αλβανός ο τρίτος απαγωγέας

Έρευνες στην Αττική διεξάγει αυτήν την ώρα η Ασφάλεια για τον εντοπισμό του τρίτου απαγωγέα της 27χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άντρας έχει αλβανική υπηκοότητα, είναι γνωστός με το όνομα Αλέκος και ήταν θαμώνας στο νυχτερινό κέντρο που διατηρούσε ο ένας από τους δυο συλληφθέντες.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι αυτήν την ώρα η ΕΛ.ΑΣ, οι τρεις συνεργοί αποφάσισαν να απαγάγουν την 27χρονη πριν από έξι μήνες και ετοίμασαν ένα λεπτομερές σχέδιο, στο οποίο όμως δεν μπόρεσαν να προβλέψουν το λάθος που οδήγησε στον εντοπισμό τους.

Χρησιμοποίησαν δηλαδή εταιρικό τηλέφωνο από το οποίο η αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο των απαγωγέων της 27χρονης

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι τρεις άνδρες για την απαγωγή της 27χρονης.

Αυτήν την ώρα, σε ενημέρωση που κάνουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ στη ΓΑΔΑ, αποκάλυψαν ότι αναζητείται ένας τρίτος συνεργός, εκτός από τους δυο που έχουν ήδη συλληφθεί και σημειώθηκε ότι στην έρευνα που έκαναν στο κρυσφήγετο των απαγωγέων βρέθηκε και ένα πιστόλι.

Ανάμεσα στις πληροφορίες που δίνει αυτήν την ώρα η αστυνομία στην ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών, είναι και αυτή που θέλει τον θείο και συνιδιοκτήτη του Αστέρα Τρίπολης να είναι αυτός που έδωσε τα λύτρα για να ελευθερώσουν οι απαγωγείς την 27χρονη κοπέλα.

Το λάθος που έκαναν οι απαγωγείς της 27χρονης

Μέσω του κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιούσαν για την επικοινωνία με τους γονείς της 27χρονης, έφτασαν οι αρχές στα ίχνη των απαγωγέων.

Ειδικότερα, οι απαγωγείς χρησιμοποιούσαν δυο κινητά τηλέφωνα. Το ένα από αυτό ήταν καρτοκινητό με ξένο ονοματεπώνυμο (τα λεγόμενα ‘πακιστανικά’).

Ωστόσο, το δεύτερο ήταν εταιρικό τηλέφωνο που είχε στην κατοχή του ο Έλληνας σιδηρουργός από εταιρεία στην οποία εργαζόταν παλαιότερα και η οποία έκλεισε.

Στη συνέχεια, ο απαγωγέας εργάστηκε σε μία μεταφορική εταιρεία όμως συνέχισε να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο τηλέφωνο.

Μέσα από αυτό η αστυνομία τον εντόπισε και ακολούθησαν οι συλλήψεις.

Έρευνες για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών της απαγωγής της 27χρονης

Κορυφώνονται οι έρευνες της ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών της απαγωγής της 27χρονης φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το πρωί, οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Λούτσας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ-Δύο προσαγωγές για την απαγωγή της 27χρονης

ΤΩΡΑ-Έρευνες για τον εντοπισμό του κρησφύγετου των δραστών της απαγωγής της 27χρονης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ