Συλλήψεις για τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία

Συλλήψεις για τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία

 

Στα  χέρια  της αστυνομίας βρίσκονται  δύο Αλβανοί  ηλικίας  34 και 40 ετών oι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη ληστεία του κοσμηματοπωλείου στην Αρχαία Ολυμπία τον περασμένο Ιούνιο. Παράλληλα οι αστυνομικοί της ασφάλειας του Πύργου,με βάση τα στοιχεία που έχουν συλλέξει, ερευνούν τη συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Ιούνιου οι δράστες της ληστείας στην Αρχαία Ολυμπία , μαζί με τρεις άλλους συνεργούς τους, είχαν αφαιρέσει, υπό την απειλή οπλισμού, κοσμήματα συνολικής αξίας 112.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 8.500 ευρώ.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Γλυφάδα και Κερατσίνι. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο όπλα, φυσίγγια κ.ά., ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι σε βάρος του 34χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 9ου Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών στην Αττική.

Η αστυνομία αναζητά και τα υπόλοιπα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.Πρόκειται για δύο Αλβανούς  ηλικίας 31 και 30 ετών και έναν 47χρονο Έλληνα.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ