“Θα τη σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω” είχε γράψει στο ημερολόγιο του ο 67χρονος

“Θα τη σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω” είχε γράψει στο  ημερολόγιο του ο 67χρονος

 

“Γιατί με αρνείται; Περάσαμε τόσες όμορφες στιγμές. Γιατί δεν θέλει να με δει; Δεν μπορώ να αντέξω μακριά της. Θα «φύγουμε» μαζί. Θα τη σκοτώσω και θα αυτοκτονήσω” είναι οι τελευταίες γραμμές που, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, αποτύπωσε ο 67χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας, στο πολυσέλιδο ερωτικό ημερολόγιο, στο οποίο κατέγραφε με λεπτομέρειες την παράνομη σχέση τους και τις προσωπικές τους στιγμές.

Το προσωπικό του ημερολόγιο είχε βρεθεί το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μέσα στο σπίτι του στο Λεωνίδιο Κυνουρίας, όταν οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον ίδιο και την 40χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών. Λίγο αργότερα ο θηροφύλακας φίλος του είχε ενημερώσει τις αστυνομικές αρχές  ότι είχε επικοινωνήσει μαζί του αναφέροντας ότι είχε σκοτώσει την 40χρονη κι ότι ο ίδιος σκόπευε να αυτοκτονήσει με δηλητήριο.

Την Πέμπτη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, σε απόσταση 200-300 μέτρων από το σημείο που είχε βρεθεί κατακρεουργημένη η 40χρονη γυναίκα, κοντά στην αγροτοκτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε με τον σύζυγό της, εντοπίστηκε η σορός του 67χρονου άντρα.

Η γυναίκα πριν από τρία χρόνια είχε αφήσει την οικογένειά της για να ζήσει μαζί του. Όταν όμως το μετάνιωσε κι επέστρεψε στην οικογένειά της, εκείνος την πίεζε τόσο ώστε τελικά εκείνη κατέφυγε στις δικαστικές αρχές. Ο εισαγγελέας είχε κάνει συστάσεις τον 67χρονο και είχε κατάσχει μια καραμπίνα που κατείχε.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

 

Διαβάστε επίσης

Νεκρός εντοπίστηκε ο 67χρονος στο Λεωνίδιο

Δολοφόνησαν 40χρονη μητέρα τεσσάρων ανηλίκων

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ