Δύο χρόνια στην αναμονή για μία… μασέλα

Δύο χρόνια στην αναμονή για μία… μασέλα

Στα όρια της απόγνωσης φτάνουν καθημερινά πολλοί άνθρωποι, αφού εκτός από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα και την ανεργία έχουν να αντιμετωπίσουν και τη γραφειοκρατία αλλά και την έλλειψη προσωπικού στις δημόσιες υπηρεσίες.

Μία από αυτές κατήγγειλε ένα πολίτης του Ηρακλείου με σοβαρό καρδιακό πρόβλημα και πρόβλημα με το στομάχι του, μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο οποίος χρειάστηκε επειγόντως να φορέσει τεχνητή οδοντοστοιχία.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πήγε στο ΙΚΑ και αφού εξέθεσε την κατάστασή του, στους αρμόδιους, έλαβε την αποστομωτική απάντηση… “περάστε σε 2 χρόνια”!

Αυτό που έπρεπε να γίνει, ήταν το ΙΚΑ να διαθέσει οδοντίατρο για να πάρει τα μέτρα για να την τοποθετήσει αργότερα. Η δεύτερη επίσκεψη του άνδρα στο Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτκή, και ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί: “Ελα ξανά σε 6-7 μήνες”!

Στο άκουσμα της είδησης από το Ράδιο Κρήτη, οδοντοτεχνίτης από τις Αρχάνες ευαισθητοποιήθηκε, και προσφέρθηκε να κατασκευάσει ο ίδιος την τεχνητή οδοντοστοιχία πληρώνοντας μάλιστα από την τσέπη του τα υλικά.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Διαβάστε επίσης

Έτσι θα βγείτε στη σύνταξη πριν από τα 62

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ