Μεθυσμένος 55χρονος τα …έσπασε στο αστυνομικό τμήμα

Μεθυσμένος 55χρονος τα …έσπασε στο αστυνομικό τμήμα

 

Λίγο μετά τις 2.30 σήμερα τα ξημερώματα όταν 55χρονος Τρικαλινός, έπειτα από την διασκέδασή του, πήρε το αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Τρικάλων, στην Καλαμπάκα, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας όπου κατέγραψε τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στα οχήματα, ενώ ο 55χρονος υποβλήθηκε  σε αλκοτέστ και αποδείχτηκε ότι υπερέβαινε το επιτρεπόμενο όριο.

Οι Αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Καλαμπάκας. Εκεί όπου ο 55χρονος αντέδρασε έντονα, εξύβρισε τους αστυνομικούς, ενώ στην προσπάθεια των Αστυνομικών να τον ακινητοποιήσουν, φέρεται να έσπασε την τζαμαρία και να τραυματίστηκε.

Ο 55χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Τρικάλων και νοσηλεύεται φρουρούμενος σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του νοσηλευτικού Ιδρύματος, ενώ με το πέρας της ανάρρωσης του αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Τρικάλων.

Είναι το δεύτερο, παρόμοιο περιστατικό σε διάστημα 48ωρών, το οποίο δημιουργεί προβληματισμό στην Ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

 

Πηγή: www.trikalanews.gr

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Το ασθενοφόρο “έμεινε” και κατέβηκαν να… σπρώξουν

Μεθυσμένος οδηγός πιάστηκε στα χέρια με τους αστυνομικούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ