Συμπλοκή μετά από έλεγχο αστυνομικών σε ιχ

Συμπλοκή μετά από έλεγχο αστυνομικών σε ιχ

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τον Μύλο Τσαγκάδα προς τις Καρυές. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα, το οποίο οδηγούσε 40χρονος με συνεπιβάτη έναν 44χρονο.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν αμέσως τη συνδρομή της τροχαίας Τρικάλων γιατί όπως διαπίστωσαν  οι δύο άντρες ήταν μεθυσμένοι και αντέδρασαν βίαια στον έλεγχο.

Οι δύο Τρικαλινοί παραβάτες έβρισαν  τους αστυνομικούς και όταν εκείνοι προσπάθησαν να τους συλλάβουν, αντιστάθηκαν. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε  ο 40χρονος οδηγός του οχήματος αλλά και ένας 34χρονος αστυνομικός.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 40χρονο στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα φρουρούμενος από αστυνομικούς σε θάλαμο της Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και ο αστυνομικός, ο οποίος αποχώρησε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο 44χρονος συνεπιβάτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, και στη συνέχεια στην Εισαγγελία Τρικάλων, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: www.trikalanews.gr

Διαβάστε επίσης

Αθωώθηκε ο Βρετανός για την δολοφονία του 20χρονου στα Μάλια

Σε έξαρση το bullying ακόμα και στο δημοτικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ