“Λουλουδούδες” σκορπούσαν “λευκό θάνατο”

“Λουλουδούδες” σκορπούσαν “λευκό θάνατο”

Ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ξαφνιάζουν η ευρηματικότητα και η φαντασία των εμπόρων ηρωίνης, οι οποίοι σκαρφίζονται νέους τρόπους προκειμένου ανενόχλητοι να σκορπούν τον λευκό θάνατο στην ελληνική επικράτεια.

Η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εξαρθρώσει τρεις εγκληματικές οργανώσεις που συνδέονται μεταξύ τους, οι οποίες εισήγαγαν στην Ελλάδα από δέκα έως και είκοσι κιλά ηρωίνη τον μήνα και τη διακινούσαν στις πιάτσες των τοξικομανών στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Το μεγάλο τρικ των εμπόρων ναρκωτικών ήταν ότι χρησιμοποιούσαν ως βαποράκια για την εισαγωγή των ναρκωτικών από την Τουρκία δύο καλλίγραμμές Αλβανίδες, οι οποίες εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη ως λουλουδούδες και χορεύτριες οριεντάλ!

Όπως διαπιστώθηκε από την πολύμηνη έρευνα της Δίωξης, προκειμένου το κύκλωμα να μην κινεί υποψίες έστελνε στην Τουρκία μόνο τις δύο όμορφες Αλβανίδες των ξενυχτάδικων της Θεσσαλονίκης, όπου ήταν και η έδρα του αλβανοτουρκικού κυκλώματος εμπορίας ηρωίνης.

Πηγή: Espresso

 

Διαβάστε επίσης

Βρήκαν χασισόδεντρα ύψους 2,2 μέτρων

Ναρκωτικά σε πούλμαν που μετέφερε φιλάθλους

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ