Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Έβαλε φωτιά στη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

Με δύο μπουκάλια οινόπνευμα περιέλουσε την 47χρονη σύζυγό του ένας 56χρονος, χθες το βράδυ, μπροστά στα μάτια των τριών τους παιδιών, μετά από καυγά, για λόγους αντιζηλίας και της έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα σε ποσοστό 30%, ενώ ο δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, στις 11.30 χθες τη νύχτα, σε διαμέρισμα στο κέντρο του Βόλου, το ζευγάρι που είναι σε διάσταση, άρχισε να μαλώνει μπροστά στα τρία του παιδιά, για λόγους αντιζηλίας.

Ο 56χρονος πήρε δύο μπουκάλια οινόπνευμα, έριξε ένα μεγάλο μέρος τους πάνω στην 47χρονη και, στη συνέχεια, της έβαλε φωτιά με αναπτήρα, με προφανή σκοπό να την κάψει ζωντανή.

Η γυναίκα κατάφερε να σβήσει τη φωτιά και να βγει από το διαμέρισμα, ζητώντας τη βοήθεια ενοίκων άλλων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο  νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εγκαύματα Α’ βαθμού σε ποσοστό 30% του προσώπου και του σώματος, ενώ ελαφρά εγκαύματα υπέστη και ο δράστης, που, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, διανυκτέρευσε στο αστυνομικό τμήμα Βόλου και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Πηγή: magnesianews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ