«Έντονη» νύχτα στα Χανιά

Ένταση επικράτησε το βράδυ στα Χανιά καθώς αργά το απόγευμα σημειώθηκαν συμπλοκές μεταξύ πολιτών απο τον αριστερό-αντιεξουσιαστικό χώρο και ακροδεξιών στην περιοχή του Κουμ Καπί. Όλα ξεκίνησαν μετα την απελευθέρωση των τριών συλληφθέντων στα επεισόδια που είχαν γίνει στην διάρκεια της παρέλασης.

Τα 150 περίπου άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια σε ένδειξη συμπαράστασης στους συλληφθέντες, σχηματίζοντας πορεία πήγαν στην περιοχή του Κουμ Καπί, όπου υπάρχουν πολλές καφετέριες και στέκια νεολαίας.

Όμως εκεί, συναντήθηκαν με ομάδα ακροδεξιών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν αψιμαχίες και συμπλοκές. Αμέσως επενέβη μια διμοιρία αστυνομικών με αποτέλεσμα οι συμπλοκές να γενικευτούν στα στενοσόκκακα της συνοικίας, ενώ με την παρέμβαση και άλλων αστυνομικών δυνάμεων έγιναν 64 προσαγωγές. Ακολούθησε νέα συγκέντρωση πολιτών απο τον αριστερό και αντιεξουσιαστικό χώρο στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ κάποιοι συγκεντρώθηκαν και στην πλατεία της Δημοτικής αγοράς των Χανίων. Περίπου στα μεσάνυχτα αφέθησαν ελεύθεροι και οι 64 προσαχθέντεςΠηγή: flashnews.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ