Απήγαγαν ανήλικο για να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά

Απήγαγαν ανήλικο για να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά

 

Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των απαγωγέων του έζησε ένας 14χρονος στην περιοχή του Καματερού. Σκοπός των δραστών, οι οποίοι ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον του ανήλικου αγοριού, ήταν τα χρήματα και τα κοσμήματα που βρίσκονταν στο σπίτι του θύματος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος πριν από λίγες ήμερες είχε αγοράσει μια παιχνιδομηχανή από έναν 16χρονο φίλο του και του είχε δείξει το σημείο όπου έκρυβαν τα χρήματα οι γονείς του. Ο 16χρονος μοιράστηκε τη συγκεκριμένη πληροφορία με δύο Ρόμα οι οποίοι οργάνωσαν το σχέδιο της απαγωγής του 14χρονου αγοριού.

 

Το χρονικό της απαγωγής

 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος κατευθυνόταν στο σχολείο του και ξαφνικά ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα σταμάτησε δίπλα του. Δύο από τους επιβαίνοντες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες του επιτέθηκαν και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο όχημα κλείνοντας του τα μάτια με ένα μαντήλι.

Στη συνέχεια οι δράστες οδήγησαν τον ανήλικο σε ένα σπίτι όπου τον κράτησαν για περισσότερη από μια ώρα όμηρο παίρνοντας του μάλιστα το κλειδί του σπιτιού. Έτσι μπήκαν ανενόχλητοι στο σπίτι από όπου αρπαξαν 3.000 ευρώ και χρυσαφικά. Όταν ολοκλήρωσαν το σχέδιο τους οι δράστες εγκατέλειψαν τον 14χρονο σε άλλο σημείο του Καματερού.

Το νεαρό αγόρι σε άθλια κατάσταση κατάφερε να φτάσει στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε το περαστικό. Από τις αρχές έχουν συλληφθεί δύο από τους απαγωγείς.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ