Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου

Νέο περιστατικό κακοποίησης σκύλου

Για ακόμη μία φορά, η αποτρόπαια πράξη της δηλητηρίασης ενός ανυπεράσπιστου ζώου προκαλεί οργή  στους  ζωόφιλους. Ο σκύλος που βρέθηκε να κείτεται στο δρόμο δηλητηριασμένος και νεκρός, ήταν από τα πρώτα αδέσποτα που είχαν περάσει από την διαδικασία περισυλλογής, περίθαλψης και σήμανσης με ειδικό κολάρο στο οποίο αναγράφεται η ένδειξη «Δήμος Ερέτριας».  

Είχε επανενταχτεί στο φυσικό του περιβάλλον, μέσα από πρόγραμμα που έχει εφαρμόσει  η Δημοτική Αρχή σε αγαστή συνεργασία με την πολύ δραστήρια φιλοζωική οργάνωση «Αργός».

“Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας ενός σκύλου στην πόλη μας. Η απάνθρωπη αυτή ενέργεια της δηλητηρίασης του άτυχου ζώου, μας θλίβει βαθύτατα, μας προβληματίζει και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Καλούμε λοιπόν όλους να καταδικάσουν τέτοια περιστατικά βασανισμού και εξόντωσης των ζώων και να συνδράμουν με κάθε τρόπο στην εξάλειψη τέτοιων φαινομένων.

Ερωτηματικά τέλος εγείρονται για την χρονική συγκυρία του συμβάντος, αφού για πρώτη φορά αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά το χρονίζον πρόβλημα των αδέσποτων ζώων με συντονισμένες δράσεις Δημοτικής Αρχής και Φορέων” τόνισε η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ.

Πηγή: evianews.com

 

Διαβάστε επίσης

ΦΩΤΟ-Κομοτηνή-Βασάνισαν σκύλο με καυστικό οξύ

ΒΙΝΤΕΟ-Σκύλος έπεσε σε πίσσα και σώθηκε

Νέα κτηνωδία- Σκότωσε σκύλο με καραμπίνα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ