Επίθεση τρομοκρατών πρόλαβε η ΕΛ.ΑΣ – Ο “στόχος”, η έρευνα και οι αποκαλύψεις

Επίθεση τρομοκρατών πρόλαβε η ΕΛ.ΑΣ – Ο “στόχος”, η έρευνα και οι αποκαλύψεις

 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης 

 

Ραγδαίες εξελίξεις προκάλεσε η έρευνα της αντιτρομοκρατικής που ξεκίνησε χθες το πρωί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα. Εκτός από τους έξι συλληφθέντες που κατηγορούνται κυρίως, για παράβαση του νόμου περί όπλων και πλαστογραφία, ένας έβδομος άντρας ανακρίνεται από χθες το απόγευμα στον όροφο της αντιτρομοκρατικής στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, επιβεβαιώνεται η πληροφορία που έγραψε πρώτο το enikos.gr, ότι ο άνθρωπος αυτός συνδέεται με το περιβάλλον του Νίκου Μαζιώτη.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, οι αρχές έφτασαν στην ταυτοποίηση του συγκεκριμένου άνδρα από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του Μαζιώτη και της Ρούπα στην Πεύκη, μετά την καλοκαιρινή έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. Χθες το μεσημέρι με συντονισμένη επιχείρηση τον συνέλαβαν στην Αθήνα και πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν κρίσιμα στοιχεία που αποκάλυψαν το σχέδιο μιας επικείμενης επίθεσης, εναντίον επιχειρηματία που ζει στην Αττική.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνέντευξη Τύπου παρουσία του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Βασίλη Κικίλια, και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Δημήτρη Τσακνάκη, σχετικά με το θέμα.

 

Διαβαστε επισης.

 

Αιφνίδια επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής-Ανακρίνεται “συνεργάτης” του Μαζιώτη 

ΦΩΤΟ-Αυτό είναι το σπίτι του Μαζιώτη

ΦΩΤΟ-Τα ευρήματα της Αντιτρομοκρατικής στη γιάφκα

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ