Πυροβολούσαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ

Πυροβολούσαν αστυνομικούς με καλάσνικοφ

 

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με τις συλλήψεις των επικινδύνων κακοποιών που είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ κατά αστυνομικών στα Οινόφυτα τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για τρεις άνδρες από την Αλβανία και διαπιστώθηκε πως είχαν διαπράξει εννέα ληστείες, 25 κλοπές και μία απόπειρα κλοπής. Οι συλληφθέντες, ηλικίας 20, 24 και 26 ετών, διέπρατταν ληστείες σε χρυσοχοεία, καταστήματα, εταιρείες, σπίτια και αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής. 

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι η παραπάνω σπείρα εμπλέκεται στις παρακάτω εγκληματικές ενέργειες: 

Στις 8 Ιουλίου τέσσερα μέλη της σπείρας, επιβαίνοντας σε κλεμμένο αυτοκίνητο, φορώντας κουκούλες full face και κρατώντας δύο καλάσνικοφ , διέπραξαν ληστεία σε δύο χρυσοχοεία στην κεντρική πλατεία του Τύρναβου, από τα οποία αφαίρεσαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. 

Στις 2 Ιουλίου εισέβαλαν σε εταιρεία στη Θήβα και αφαίρεσαν χρήματα και κάρτες ανανέωσης χρόνου. Στη συνέχεια μπήκαν σε εταιρεία στην ίδια περιοχή και αφαίρεσαν χρήματα. Σε καταδίωξη που ακολούθησε, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που τους εντόπισαν, πυροβόλησαν επτά φορές με καλάσνικοφ εναντίον τους. 

Από τον Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο διέπραξαν τρείς ένοπλες ληστείες σε σπίτια στη Ν. Σμύρνη, στο Π. Γερμενό, στο Χαλκούτσι και στη Θεσπρωτία.

 

Διαβάστε επίσης.

Τι κρύβουν οι συλλήψεις;

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ