Συνελήφθησαν επτά άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν επτά άτομα για ναρκωτικά

Σε επτά συλλήψεις ατόμων προχώρησε η αστυνομία, καθώς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφαλείας και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης της Γ.Α.Δ.Θ. πραγματοποίησαν ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατά τη διάρκεια των οποίων:

Συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης συνολικά επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 36χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μικροδέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 193 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες χασίς και ναρκωτικών δισκίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ