ΦΩΤΟ-27 προσαγωγές στον Μελιγαλά-Ένταση με τους χρυσαυγίτες

ΦΩΤΟ-27 προσαγωγές στον Μελιγαλά-Ένταση με τους χρυσαυγίτες

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα όταν η αστυνομία ήλεγξε πούλμαν που μετέφερε χρυσαυγίτες στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν 27 άτομα, ενώ ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις προσαγωγές. Ανεπίσημες πηγές από την αστυνομία, αναφέρουν ότι ο έλεγχος έγινε για να αποφευχθεί η ένταση και τα επεισόδια που πέρσι είχαν προκαλέσει μέλη της Χρυσής Αυγής στο Μελιγαλά.

Πάντως, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του enikos.gr, η φετινή εκδήλωση στο Μελιγαλά, δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή, με τα εκατοντάδες μέλη της ΧΑ που είχαν κατακλύσει τους χώρους γύρω από το μνημείο. Σήμερα, συγκεντρώθηκαν 300 άτομα, εκ των οποίων οι 70 φορούσαν διακριτικά της Χρυσής Αυγής. Εκτός από τον κ. Μπαρμπαρούση, παρόντες ήταν ο βουλευτής Αντώνης Γρέγος και ο ευρωβουλευτής, Ελευθέριος Συναδινός.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Η ανακοίνωση της ΧΑ για τον Μελιγαλά

“Μετά τα σημερινά έκτροπα της κυβέρνησης στο Μελιγαλά όπου εμποδίστηκαν ακόμα και συγγενείς θυμάτων να μεταβούν στο χώρο του μνημόσυνου η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνύσεις κατά του Υπουργού Προ-πο και του Aστυνομικού Διευθυντή Μεσσηνίας που καταπάτησαν το σύνταγμα και τις θρησκευτικές ελευθερίες πολιτών, ενώ προέβησαν και σε σωρεία ποινικών αδικημάτων όπως: παράβαση καθήκοντος και παράνομη βία” αναφέρει η Χρυσή Αυγή σε σχετική ανακοίνωσή της ύστερα από τις συλλήψεις στον Μελιγαλά.

“Οι μεθοδεύσεις του παρακράτους Σαμαρά δεν θα περάσουν” τονίζεται στην ανακοίνωση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ