Διαμαρτυρία μαθητών στην Αργολίδα

Διαμαρτυρία μαθητών στην Αργολίδα

 

Διαμαρτυρία έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας έκαναν σήμερα μαθητές, καθηγητές και ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Ο λόγος ήταν η μη δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς των μαθητών στο σχολείο με λεωφορεία. Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας όπου οι μαθητές έλεγαν συνθήματα και τραγουδούσαν, γινόταν σύσκεψη με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τ. Χειβιδόπουλου, του βουλευτή Αργολίδας Δ. Κοδέλα, καθηγητών, μαθητών και γονέων.

Όπως αναφέρει το argolika.gr, η διαμαρτυρία έληξε μετά το τέλος της σύσκεψης στην οποία αναφέρθηκε πως, σήμερα κιόλας, θα περάσει τροπολογία στη Βουλή που θα επιτρέπει την μεταφορά μαθητών με λεωφορείο σε απόσταση μεγαλύτερη των 20χλμ (περιοριστικός όρος που είχε κηρύξει άγονο τον μέχρι τώρα διαγωνισμό για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας).

Την ίδια στιγμή, ο Αντιπεριφερειάρχης,  υποσχέθηκε ότι  από την Δευτέρα θα κηρύξει νέο διαγωνισμό για να δοθεί άμεση λύση. Μέχρι τότε οι μαθητές δεν θα πηγαίνουν στα μαθήματά τους και δεν θα καταγράφονται οι απουσίες τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ