• Ζητούσαν λύτρα για νεκρό

  11:17 πμ, Παρασκευή 23 Μάρ 2012 11:17 πμ, Παρασκευή 23 Μάρ 2012

  Ένα νέο, φρικτό έγκλημα «έκρυβε» η υπόθεση απαγωγής 44χρονου Ινδού που ζούσε και εργαζόταν χρόνια στο Ρέθυμνο, του οποίου η εξαφάνιση καταγγέλθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές, την περασμένη Πέμπτη, 15 Μαρτίου.

  Αφού κατάφεραν να βάλουν στο χέρι τις τραπεζικές του κάρτες ανάληψης μετρητών και να εξασφαλίσουν τους κωδικούς PIN, του αφαίρεσαν τη ζωή και στη συνέχεια απαιτούσαν τηλεφωνικά από την σύζυγό του, που ζει στην Ινδία, να τους καταβάλλει λύτρα για να τον αφήσουν δήθεν ελεύθερο.

  Ως δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρονται ένας 24χρονος ομοεθνής του θύματος, που έχει ήδη συλληφθεί και δυο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 20 ετών, που αναζητούνται.

  Χθες, ένας αγρότης που πήγε να οργώσει το αγρόκτημά του στην περιοχή του Λατζιμά, παρατήρησε σε κάποιο σημείο φρεσκοσκα��μένο χώμα γεγονός που του προκάλεσε εντύπωση. Πλησίασε, έσκαψε λίγο και αντιλήφθηκε ότι από κάτω υπάρχει ανθρώπινο πτώμα. Άμεσα ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές και επιτόπου έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας που ανακάλυψαν θαμμένη στο σημείο την σορό ενός άνδρα. Δικαίως υποψιάστηκαν πως πρόκειται για τον απαχθέντα Ινδό, αφού λίγο αργότερα αναγνωρίστηκε από φιλικά του πρόσωπα.

  Η εικόνα για τον τρόπο θανάτου του 44χρονου σόκαρε τους αστυνομικούς. Ο άτυχος μετανάστης είχε κυριολεκτικά σφαγιασθεί, αφού φαίνεται ότι προηγουμένως είχε βασανιστεί άγρια.

  Πηγή: rethnea.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα