Αστυνομικοί παρείχαν ασφάλεια σε Άραβα στη Ρόδο

Αστυνομικοί παρείχαν ασφάλεια σε Άραβα στη Ρόδο

Δύο αστυνομικοί, ένας Ανθυπαστυνόμος και ένας Αρχιφύλακας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση καθήκοντος.

Οι δύο αστυνομικοί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε αλλοδαπό υπήκοο Αραβικών Εμιράτων που βρισκόταν στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν χθες στη Ρόδο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση καθήκοντος και παραβίαση των διατάξεων σχετικά με τις ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, το χρονικό διάστημα από αρχές Ιουνίου έως και τέλος Αύγουστου του 2014, όπως και τον μήνα Σεπτέμβριο του 2013, οι δυο αστυνομικοί παρείχαν παράνομα υπηρεσίες ασφαλείας σε έναν υπήκοο Αραβικών Εμιράτων, ο οποίος παραθέριζε στο νησί της Ρόδου.

Πρόκειται για έναν Ανθυπαστυνόμο 35 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία του νοτίου Αιγαίου και έναν Αρχιφύλακα 37 ετών, ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής

Με την ποινική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ