ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακιστέος ο “πιστολέρο” της Πάτρας

ΒΙΝΤΕΟ-Προφυλακιστέος ο “πιστολέρο” της Πάτρας

Τον δρόμο για τις φυλακές Μαλανδρίνου, πήρε πριν από λίγο, μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών ο 29χρονος «πιστολέρο» της ΒΙ.ΠΕ.

Ο 29χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 36χρονου στις 25 Αυγούστου στην Βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα.

 

Σε αυτό ανέφερε, πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, καθώς το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν κρότου λάμψης. Μάλιστα στην δικογραφία αναφέρεται πως ο 29χρονος πυροβόλησε στον αέρα και όχι προς το μέρος του 36χρονου.

Για αυστηρότητα τόσο της απόφασης προφυλάκισης του εντολέα του όσο και της ποινής για την οποία κατηγορείται μίλησε, ο Δικηγόρος Γιάννης Αποστολόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε διαμέρισμα στις Εργατικές κατοικίες στην Παραλία Πατρών.

Για τα άλλα δυο περιστατικά πυροβολισμών που φέρεται να «πρωταγωνίστησε» ο 29χρονος, στην περιοχή του Πείρου και στα Ζαρουχλέϊκα, δεν υπάρχουν δικογραφίες καθώς δεν έχουν κατατεθεί μηνύσεις σε βάρος του.

Τέλος, για την περίπτωση των πυροβολισμών σε βάρος 21χρονης σε μπαρ στο Άστρος Κυνουρίας έχει συνταχθεί άλλο κατηγορητήριο.

 

ΠΗΓΗ: patratora.gr

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη ο “πιστολέρο” της Πάτρας

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ