Ο διάσημος “γητευτής” αναλαμβάνει να πιάσει τον “Σήφη”

Ο διάσημος “γητευτής” αναλαμβάνει να πιάσει τον “Σήφη”

Μετά από το «παιχνίδι» του Σήφη του κροκόδειλου με τις παγίδες οι υπεύθυνοι αποφάσισαν ότι πλέον χρειάζεται να τεθεί σε εφαρμογή το επόμενο σχέδιο.

Την ώρα που ο Σήφης, ο αγαπητός σε όλους πλέον, κροκόδειλος της Κρήτης  «κάνει βόλτες» ελεύθερος στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών, έφτασε στο νησί ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων Ολιβιέ Μπεχρά.

Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ερπετολόγος είχε δείξει το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή της είδησης για τον κροκόδειλο που βρίσκεται στο Ρέθυμνο και θέλησε να βοηθήσει.

Βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του ΟΑΚ για το θέμα, Βαγγέλη Μαμαγκάκη, ο οποίος συζητούσε μαζί του τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να παγιδευτεί ο κροκόδειλος.

Τελικά ο Ολιβιέ Μπεχρά βρέθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο όπου παρίσταται σε μία σύσκεψη που πραγματοποιεί ο ΟΑΚ για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν για την παγίδευση του κροκοδείλου.

Ο Ολιβιέ Μπεχρά είναι ο πλέον κατάλληλος για να πιάσει τον Σήφη καθώς έχει παγιδεύσει δεκάδες κροκόδειλους στην καριέρα του. Ο ίδιος έχει πει ότι θα μείνει δύο βράδια στην λίμνη και με βάρκες και σκοινιά θα καταφέρει να τον πιάσει.

 

Πηγή cretapost.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ