Ληστεία σε τράπεζα στο Δίστομο-Αφέθηκε ελεύθερος ο όμηρος

Ληστεία σε τράπεζα στο Δίστομο-Αφέθηκε ελεύθερος ο όμηρος

 

Ληστεία με άρωμα τρομοκρατίας στο Δίστομο. Τρεις κουκουλοφόροι με καλάσνικοφ εισέβαλαν  περίπου στις 2.30 το μεσημέρι σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στον οικισμό Άσπρα Σπίτια στην παραλία Διστόμου.

Σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ οι ληστές «σήκωσαν» 300.000 ευρώ από την τράπεζα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του lamiareport οι βαριά οπλισμένοι ληστές διέφυγαν με ένα ασημί RAV παίρνοντας μαζί τους και έναν όμηρο, πιθανότατα τον ταμία του υποκαταστήματος.

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητο καμμένο στην περιοχή της Αντίκυρας, ενώ οι ληστές διέφυγαν με ταχύπλοο, όπου τους περίμενε άλλος συνεργός.

Ο όμηρος αφέθηκε ελεύθερος και βρέθηκε σώος στο Λουτρό Κορινθίας, κοντά στο Κιάτο. Εκεί βρέθηκε και το φουσκωτό με το οποίο πέρασαν απέναντι από τη Βοιωτία.

Τη ληστεία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις δεν αποκλείεται να έχουν πραγματοποιήσει άτομα που έχουν σχέση με την τρομοκρατία, όπως ανέφερε το MEGA.  Γι αυτό τον λόγο από την πρώτη στιγμή συμμετέχει στις έρευνες και ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σημειώνεται ότι σε αυτήν την περιοχή είχε θεαθεί αρκετές φορές και είχε ξεφύγει από τα μπλόκα ο Βασίλης Παλαιοκώστας .

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας τόσο στην Βοιωτία όσο και στην Φθιώτιδα αλλά και την Φωκίδα για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

Πηγή:MEGA/NERIT/lamiareport/ lamiastar

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ