Η απάντηση της ΔΕΗ για τον θάνατο της τετραπληγικής

Η απάντηση της ΔΕΗ για τον θάνατο της τετραπληγικής

Απάντηση στην απόφαση του ιατροδικαστή που υποστηρίζει ότι μετά τις ιστολογικές εξετάσεις αποδεικνύεται ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας στα τέλη Ιουλίου στα Χανιά ήρθε μετά από τη διακοπή της ηλεκτροδότησης από τη ΔΕΗ εξαιτίας των ανεξόφλητων λογαριασμών.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, τεχνικό σύμβουλο της ΔΕΗ, κα Ε.Σπανουδάκη δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής  της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΔΕΗ

« Με αφορμή δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τα αίτια θανάτου της Ευτυχίας Ποποδάκη στα Χανιά, Κρήτης,  η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού είναι αναγκασμένη να δημοσιοποιήσει στοιχεία από την επίσημη Ιατροδικαστική Γνωμάτευση που διενήργησε ο τεχνικός της σύμβουλος, Ιατροδικαστής κα Ε. Σπανουδάκη, τα συμπεράσματα της οποίας έχουν ως εξής:

·   Δεν μπορεί να θεωρηθεί ο θάνατος λόγω ασφυξίας – ανοξίας (λόγω διακοπής  της παροχής του ρεύματος) διότι δεν υπάρχουν τα ανάλογα ιατροδικαστικά ευρήματα.  

· Ο χρόνος θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς αλλά να τοποθετηθεί στο χρονικό διάστημα στο οποίο η γυναίκα παρέμεινε στο σπίτι μόνη της, δηλαδή από 10:30-14:30.

· Όπως προκύπτει από τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης ο θάνατος οφείλεται σε στένωση της δεξιάς στεφανιαίας αρτηρίας συνεπεία στεφανιαίας αθηρωματοσκλήρυνσης και ταξινομείται ως φυσικός».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ